• 0256 22 33 18

  • 0775 30 53 44

Cursuri de calificare si specializare
cu recunoastere nationala si europeana
in meserii din constructii, instalatii, mecanica si ISCIR

Formare Profesionala - Articole
  • Publicat in: April 13, 2018 de catre: confortul_tm

Devino Stivuitorist la Dalli Group

Fabrica Dalli Group din Timișoara își extinde activitatea și caută persoane iscusite si autorizate ISCIR pentru posturile de STIVUITORIȘTI!
Dalli Group oferă un loc de muncă stabil și un mediu de lucru unde se pune mare accent pe siguranță, calitate, eficiență și capabilitate. Angajații Dalli Group se bucură de un pachet salarial motivant și de beneficii care să le asigure bunăstarea întregii familii.
Pentru a aplica pentru postul de stivuitorist:

  • trimite un CV la cariere@dalli-group.com
  • depune-l personal la sediul Dalli Group din Timisoara, Calea Stan Vidrighin, nr. 5

Pentru mai multe detalii despre acest job poti suna: 0256.300.432

O scurta descriere a companiei:

Suntem o afacere de familie la a cincea generaţie. Punem un accent clar pe operaţiunile europene sub brand şi marcă proprie. Pentru a ne păstra promisiunea angajamentului nostru pentru calitate, ca întreprindere mijlocie, combinăm 170 de ani de tradiţie, valori şi responsabilitate socială cu cerinţele unui grup de firme performante şi orientate spre viitor.
Portofoliul nostru include o gamă largă de produse pe pieţele de îngrijire personală şi de îngrijire a casei. Într-un timp foarte scurt, ne-am consolidat locul de al doilea mare producător de bunuri de consum pe aceste pieţe. În Germania, ne-am detaşat ca lider de piaţă.
Ne dezvoltăm şi fabricăm produse cu ajutorul unui număr de peste 1.600 de angajaţi, în șapte locaţii din Germania, Olanda, Austria şi România. Printre clienţii noştri se numără lanţuri de magazine de reduceri, drogherii şi supermarketuri.
Acestea se bazează pe calitatea produselor noastre, pe care am exprimat-o prin imaginea proprie a firmei, „Producători de branduri sub marcă proprie” şi care este confirmată, în mod regulat, de institute de testare şi reviste independente pentru consumatori (de ex., Stiftung Warentest şi Öko-Test).

Nu sunt comentarii

Nu exista nici un comentariu

Comentariile la acest articol nu sunt posibile pana nu acceptati cookie-urile din partea www.confortul.ro.