• 0256 22 33 18

  • 0775 30 53 44

Cursuri de calificare si specializare
cu recunoastere nationala si europeana
in meserii din constructii, instalatii, mecanica si ISCIR

Servicii Operator RSVTI
#
  • autorizat
    ISCIR
  • servicii
    complete
  • peste 10 ani
    experienta

Operator RSVTI - Autorizat ISCIR ca si persoana juridica

In Timisoara si localitatile adiacente

Incepand cu anul 2007, firma noastra isi extinde domeniul de activitate, oferind acum clientilor nostri si servicii in parteneriat pentru Operator Responsabili cu Supravegherea Tehnica a Instalatiilor (RSVTI),fiind autorizata ISCIR in judetele Timis, Arad, Caras-Severin.
Serviciile oferite sunt reglementate de legislatia in vigoare, fiind obligatorii pentru toti detinatorii sau utilizatorii de instalatii care intra sub incidenta ISCIR.
Dintre aceste instalatii amintim: cazane sub presiune, recipienti sub presiune, elevatoare auto, macarale si poduri rulante, stivuitoare, transpalete electrice si manuale, precum si toate instalatiile care fac obiectul prescriptiilor tehnice ISCIR in vigoare.
Serviciile sunt oferite prin contracte de parteneriat incheiate intre parti, inregistrate si luate in evidenta de catre ISCIR, cu personal propriu, calificat si autorizat ISCIR, conform Ordin 130/2011 completat cu Ordinul nr. 225/2013, Legea 64/2009 si a Prescriptiilor Tehnice ISCIR in vigoare.

Instalatii

Beneficiarii/utilizatorii, persoane juridice, de instalatii care intra sub incidenta ISCIR, au obligatia de a avea angajat un Operator RSVTI sau de a avea un contract de parteneriat inregistrat la ISCIR cu o persoana juridica autorizata RSVTI. (legea 64/2008)

Documentatii

Ca si Operator RSVTI, participam activ in relatia dintre beneficiar si ISCIR. Transmitem documentele in vederea autorizarii/verificarii tehnice initiale sau periodice. Verificam si semnam lunar registrele de evidenta obligatorii pentru fiecare instalatie in parte

Angajati

Oferim instructaj periodic, autorizare/reautorizare si vize anuale pentru personalul care intra sub incidenta ISCIR: macaragii, fochisti, legatori de sarcina, manipulanti elevatoare sau transpalete, stivuitoristi si alte ocupatii care intra sub incidenta ISCIR.

Costuri si modalitati de colaborare

Incercam sa pastram un echilibru intre costuri si calitatea serviciilor oferite, varietatea de instalatii prezente pe piata din Romania lasand mereu loc pentru o negociere corecta. Costurile se stabilesc impreuna cu fiecare client, in functie de numarul de instalatii, complexitatea acestora si numarul de deserventi.
In medie costurile practicate de noi sunt cuprinse intre 5-20 eur/luna/instalatie, autorizarea anuala a deserventilor fiind in cele mai multe cazuri gratuita.
Pentru o oferta completa privind serviciile de Operator RSVTI oferite de firma noastra, precum si pentru modalitatile de colaborare va rugam sa ne contactati!
In functie de numarul instalatiilor detinute sau de serviciile solicitate vi se va prezenta o oferta de pret si modalitatea optima de colaborare.