• 0256 22 33 18

  • 0775 30 53 44

Cursuri de calificare si specializare
cu recunoastere nationala si europeana
in meserii din constructii, instalatii, mecanica si ISCIR

Formare Profesionala - Servicii RSVTI

Despre Noi

Cursuri reale

Autorizate si avizate ISCIR si CNFPA. Cu recunoastere in Uniunea Europeana. Lectori autorizati, cu experienta in domeniu. Practica profesionala pe instalatii si utilaje puse la dispozitie de noi. Programe de curs flexibile si suporturi de curs mereu actualizate. Posibilitatea de a desfasura cursurile in cadrul companiei tale pentru grupe mai mari de cursanti.

Cursuri cu experienta

Experienta de peste 14 ani in domeniul formarii profesionale. Experienta de peste 7 ani in domeniul serviciilor de Operator RSVTI. Peste 12000 de absolventi in cadrul programelor de formare profesionala organizate de noi. Peste 1000 de clienti persoane juridice si peste 400 de grupe finalizate pana in anul 2018.

Operator RSVTI

O experienta de peste 7 ani in domeniul serviciilor de Operator RSVTI. Raspundere legala prin contracte inregistrate la ISCIR. Evidenta completa instalatii. Vizare anuala autorizatii ISCIR si/sau autorizare personal pentru deserventi / manevranti ce intra sub incidenta ISCIR.

Cursuri reale, nu doar pe hartie

Confortul
Formare Profesionala

Responsabilitate Sociala

Prin programele de formare profesionala organizate de noi, incercam mereu sa aducem un plus de valoare participantilor si sa creem profesionisti pe piata muncii din Romania.
Am pus mereu accentul pe calitate, prezenta la orele de curs, dezvoltarea personala a cursantului in cadrul meseriei pe care o practica.
Absolventii nostri au fost mereu pregatiti corespunzator pentru a putea profesa cu incredere meseriile pentru care au urmat cursurile de calificare.
Am ales mereu cei mai competenti lectori pentru pregatirea teoretica si pentru cea practica.
Mereu am cautat si pus in aplicare metode noi de a imbunatati calitatea pietei muncii din domeniu si calitatea pregatirii profesionale a cursantilor care au participat la programele noastre de formare profesioanala.

Experienta

In anul 2018 Confortul este o firma cu peste 14 ani de experienta in domeniul cursurilor de calificare si al formarii profesionale.
Experienta acumulata in acest timp si dorinta constanta de a ne imbunatati serviciile ne-a facut sa devenim un nume de referinta pe piata din Romania.
Avem peste 12000 de absolventi ai cursurilor organizate de noi, am colaborat cu peste 1000 de clienti persoane juridice, am organizat peste 400 de cursuri de calificare, perfectionare, specializare.
Suntem mereu in cautare de noi colaboratori si clienti, incercam mereu sa oferim tot ceea ce este mai bun clientilor nostri in materie de: cursuri, consultanta ISCIR, servicii RSVTI.
Am oferit si vom oferi in continuare clientilor nostri: servicii de calitate, intelegere, promptitudine.

Confortul Botosani

In anul 2003 se infiinteaza Confortul Botosani, o mica firma de familie, avand ca obiect principal de activitate formarea profesionala a adultilor prin cursuri de calificare si specializare in meserii din domenii tehnice.
In anul 2007 Confortul Botosani isi adauga ca si obiect de activitate servicii de Operator RSVTI, ca si persoana juridica autorizata. In anul 2019 activitatea firmei din Botosani a incetat, odata cu decesul regretabil al fondatorului firmei.
Activitatea, restransa, a fost preluata in intregime de Asociatia Confortul Training Botosani.

Confortul Timisoara

In anul 2005 se deschide filiala din Timisoara, tot in familie. Obiectul de activitate al filialei fiind formarea profesionala a adultilor, in meserii care intra sub incidenta ISCIR. Activitatea initiala se bazeaza pe urmatoarele meserii: Stivuitorist, Macaragiu, Fochist
In anul 2007 Confortul Filiala Timisoara isi adauga ca si obiect de activitate servicii de Operator RSVTI, ca si persoana juridica autorizata. Pana la sfarsitul anului colaboram cu 50 de clienti persoane juridice in acest domeniu.
In prezent principalele activitati ale Filialei Timisoara sunt:
Autorizare | Califcare initiala ISCIR pentru: Stivuitoristi, Macaragii comanda de la sol, Macaragii comanda din cabina, Fochisti, RSVTI, RSL
Calificare initiala CNFPA pentru: Mecanic Auto, Maistru Mecanic Auto, Electrician Constructor
Reautorizare | Prelungire valabilitate autorizartii ISCIR: Stivuitoristi, Macaragii, RSVTI, RSL
Servicii RSVTI - Persoana Juridica Autorizata