• 0256 22 33 18

 • 0775 30 53 44

Cursuri de calificare si specializare
cu recunoastere nationala si europeana
in meserii din constructii, instalatii, mecanica si ISCIR

Perioada estimativa de desfasurare: 15.07 - 05.08.2024 Locatie: Timisoara

Curs Stivuitorist - Specializare

 • Tip Diploma: specializare
 • Durata: 3 saptamani
 • Autorizare: ISCIR/CNFPA
 • COR/NC: 8344.0.3
 • Conditii inscriere: 8 - 10 clase
 • Pret Curs: 900 lei
 • Tarife ISCIR: 400 lei
 • Estimativ din: 15.07 - 05.08.2024

Cum se desfasoara?

Cursul se desfasoara in sistem hibrid (online + fizic in sala de curs + fizic la pregatirea practica pe stivuitor). Cursul de stivuitorist se desfasoara in Timisoara. Pregatire teoretica online:

 • 11 prezentari video pentru fiecare capitol de curs in parte + 1 prezentare bonus de recapitulare. Cate 15-40 de minute cu explicatii, prezentari, pe fiecare tema din suportul de curs. In total peste 6 ore de prezentare video a pregatirii teoretice.
 • Capitolele din suportul de curs, descarcabile in format pdf.
 • Cate 10 intrebari tip grila, interactive pentru fiecare capitol in parte. In total 110 intrebari pregatitoare pentru examenul final, cu raspunsurile imediat dupa rezolvarea lor online.
 • Sistem de discutii si comentarii la fiecare capitol in parte.
 • Cont de utilizator pentru fiecare cursant in parte, valabil 45 de zile.

Pregatire teoretica online prezentare video (2 minute)

Pregatire teoretica in sala de curs: Intalniri cu lectorul autorizat de teorie, in sala de curs, pentru parcurgerea si aprofundarea materiei din suportul de curs. Partea teoretica a cursului de stivuitorist, fizic in sala de curs se desfasoara in Timisoara. Pregatire practica pe stivuitor: Intalniri cu lectorul autorizat de practica, unde iti punem la dispozitie stivuitorul nostru, pentru ca tu sa inveti cu adevarat ce inseamna sa manevrezi un stivuitor. Partea practica a cursului de stivuitorist se desfasoara in Timisoara.

Cum ma inscriu la curs?

Perioada estimativa de desfasurare a urmatoarei grupe pentru acest curs: 15.07 - 05.08.2024. Inscrierile pentru acest curs se pot face in limita locurilor disponibile pana in data de 10.07.

Pentru a te inscrie la acest curs, tot ce iti trebuie este o copie dupa buletin si o copie dupa diploma de studii.
Poti veni personal la sediul nostru pentru inscriere sau te poti inscrie folosind butonul de inscriere online de mai sus. Persoanele juridice isi pot inscrie cursantii la acest curs si prin email.

Persoanele fizice vor trebui sa plateasca o rata din taxa de curs la inscriere (400 lei), iar persoanele juridice vor trebui sa ne trimita datele de facturare pentru intocmirea actelor de curs.

Pana la data examinarii dosarul de inscriere la curs, complet, al fiecarui cursant trebuie sa contina:

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere (doar in cazul in care pe cartea de identitate nu sunt trecute prenumele parintilor) - poate lipsi de la dosarul de inscriere, notandu-se prenumele parintilor (scris de mana) pe copia de buletin
 • Copie diploma de studii Conform prevederilor ANC (Autoritatea Nationala a Calificarilor) si ISCIR - PT CR8-2009, la acest curs de specializare pot participa doar persoanele care au absolvit invatamantul minim obligatoriu.
 • O Fisa de Aptitudini eliberata de un cabinet de MEDICINA MUNCII cu specificatia: Apt munca stivuitorist sau Apt pentru prestarea activitatii de stivuitorist.

Ce este un stivuitorist?

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, un stivuitorist este o persoana care a urmat un curs de specializare organizat de o firma autorizata si a promovat examenele de autorizare CNFPA (Consiliul de Formare Profesionala a Adultilor) si ISCIR.
Autorizarea de stivuitorist da dreptul posesorilor sa manevreze orice tip de instalatie de ridicat cu furci: electrostivuitoare, motostivuitoare, transpalete ridicatoare, etc. Autorizarea este valabila pe o perioada de 4 ani, timp dupa care posesorii acesteia trebuie sa urmeze un stagiu de prelungire a valabilitatii autorizatiei ISCIR.
Orice persoana care manevreaza pe teritoriul Romaniei instalatii de ridicat cu furci, care pot ridica o sarcina nominala mai mare de 1 tona, la o inaltime mai mare de 1 metru are nevoie de autorizarea ISCIR si specializarea CNFPA ca si Stivuitorist.

Ce castig daca urmez cursul de stivuitorist la firma Confortul Timisoara?

Preturi reduse si puncte de fidelizare! Prin campania Dare to Change-Preturi reduse Permanent, poti beneficia tu sau compania ta de reduceri de pret de pana la 25%, pentru toate cursurile desfasurate in Timisoara.
Vezi cum poti beneficia de o reducere de pret pentru acest curs >>aici Suport de curs gratuit Primesti un suport de curs listat si unul in format electronic prin e-mail. Suporturile de curs sunt mereu actualizate pentru a cuprinde toate modificarile legislative in domeniu. Pretul suportului de curs este inclus in taxa de curs. Pregatire teoretica online Iti punem la dispozitie platforma noastra online unde vei gasi: prezentari video pentru fiecare capitol de curs in parte, suportul de curs in format pdf, chestionare interactive de pregatire in vederea examinarii, un sistem de comentarii, intrebari si discutii. Pregatire teoretica Iti punem la dispozitie lectori calificati si autorizati care sa te invete tot ce trebuie sa stii despre legislatie, obligatii, drepturi, indatoriri, manevre permise si nepermise si multe alte informatii care iti sunt necesare. Tot ce trebuie sa faci tu, este sa te prezinti la orele de teorie. Pregatire practica Iti punem la dispozitie stivuitorul nostru si lectori calificati si autorizati, pentru ca tu sa inveti cu adevarat ce inseamna sa manevrezi un stivuitor, astfel dupa terminarea cursului vei putea sa practici aceasta meserie cu adevarat. Organizarea examenelor si pregatire pentru examinare Tot in pretul cursului sunt incluse toate taxele care tin de examinarea si autorizarea ISCIR si ANC. Iti punem la dispozitie chestionare si teste care au s-au dat la examenele precedente si te pregatim pentru examenul pe care urmeaza sa il sustii tu. Fara alte taxe "surpriza"! Pretul cursului include toate taxele! Nu o sa iti cerem alti bani pentru poze, chestionare, suporturi de curs, protocol, cadouri sau bere rece. Plata in rate Te lasam sa iti platesti cursul cum vrei si cum poti tu. Nu iti luam bani in plus pentru asta. Poti achita taxa integral sau in 10 rate, tot atat te costa. O autorizare recunoscuta in Uniunea Europeana Diploma de specializare pe care o vei primi in urma absolvirii examenului de autorizare este valabila in toata Uniunea Europeana in baza codului COR trecut pe ea. O traduci legalizat si poti merge linistit la munca oriunde doresti in UE. Integrat complet in cadrul companiei tale Pentru companii care doresc sa inscrie mai mult de 20 de persoane la acelasi curs, venim noi la tine si organizam: pregatirea teoretica, pregatirea practica si examinarea.

Unde si cum de desfasoara?

Cursurile de stivuitorist organizate de firma noastra se desfasoara la sediul din Timisoara. Gasesti o harta cu locatia salii de curs de la sediul nostru din Timisoara >>aici.
Perioada de desfasurare a cursului de stivuitorist este de 3 saptamani. Perioada de asteptare de la data inscrierii la curs pana la inceperea efectiva a cursului nu este mai mare de 4 saptamani. Urmatoarea grupa pentru acest curs se va desfasura (estimativ) in perioada: 15.07 - 05.08.2024 Reinstruirea sau prelungirea valabilitatii autorizatiei ISCIR de stivuitorist Daca ai deja o autorizatie de stivuitorist emisa de ISCIR, dar este mai veche de 4 ani, ai nevoie de un curs pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei. Gasesti toate detaliile necesare pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei de stivuitorist ISCIR AICI!

Alte cursuri din aceeasi categorie:

se desfasora lunar in Timisoara

Reinstruire Stivuitorist

Stagiu de reinstruire ISCIR pentru talon de vize.

se desfasora in Timisoara

Macaragiu
Grupa E

Curs calificare autorizat ISCIR.

se desfasora in Timisoara

Macaragiu
Grupa A

Curs calificare autorizat ISCIR.

Citeste despre:

muie
11
Jan
 • vizualizari: 23
 • comentarii: 0

Bine v-am gasit in 2023!

Va multumim tuturor celor care ne-ati fost alaturi pana acum. Anul acesta ne-am propus sa desfasuram cateva curusuri noi de calificare / specializare. Noile cursuri [.....]

Citeste mai departe
muie
27
Jan
 • vizualizari: 128
 • comentarii: 0

Castiga un curs de Stivuitorist GRATUIT

Intra pe pagina de desfasurare a campaniei, urmeaza pasii de inscriere si poti castiga un curs de Stivuitorist GRATUIT pentru tine sau pentru cineva drag tie. [.....]

Citeste mai departe
muie
09
Jun
 • vizualizari: 85
 • comentarii: 0

N-am plecat … deci ne-am intors!

Incepand de astazi 9 iunie (09.06.2020) ne reluam (dupa o pauza de 90 de zile), complet activitatea de formare profesionala (cursuri, eliberari diplome, inscrieri, [.....]

Citeste mai departe

Tag-uri

curs stivuitorist
curs stivuitorist Timisoara
curs stivuitorist
motostivuitorist
calificare timisoara
curs iscir
pret curs