• 0256 22 33 18

  • 0775 30 53 44

Cursuri de calificare si specializare
cu recunoastere nationala si europeana
in meserii din constructii, instalatii, mecanica si ISCIR

Formare Profesionala - Articole
  • Publicat in: January 11, 2023 de catre: confortul_tm

Bine v-am gasit in 2023!

Va multumim tuturor celor care ne-ati fost alaturi pana acum.
Anul acesta ne-am propus sa desfasuram cateva curusuri noi de calificare / specializare.

Noile cursuri desfășurate de noi sunt:

Curs RVT – Responsabil cu verificarea tehnică in utilizarea aparatelor de încălzit şi a arzătoarelor

Este un curs autorizat de catre ISCIR, in baza ordinului 165/2011.

“Persoanele care doresc obţinerea atestatului ca responsabil cu verificarea tehnică
trebuie să fie absolvente ale unei forme de învăţământ superior tehnic de lungă/scurtă
durată în domeniul: mecanică, electromecanică, energetică, automatizări, transporturi,
metalurgie, chimie, construcţii, instalaţii sau în alte domenii conexe tehnice ori
universitare acceptate de către ISCIR şi să aibă o vechime în specialitate de minimum
2 ani”

Mai multe detalii despre acest curs gasiti aici

Stagii de reinstruire pentru Fochisti (pentru obtinerea unui talon de vize anuale)

In conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Economiei 2154/2009, privind punerea in aplicare a Prescriptiei Tehnice CR8 – 2009 “Autorizarea personalului de deservire a Instalatiilor/echipamentelor si acceptarea personalului auxiliar de deservire” care intra sub incidenta ISCIR, incepand cu anul 2012, toate autorizatiile pentru manevranti macarale (macaragii toate grupele) sunt valabile pentru o perioada de 4 ani, dupa care valabilitatea acestora poate fi prelungita prin participarea la un stadiu de instruire in vederea prelungirii valabilitatii organizat de formatori autorizati de catre ISCIR IT in acest scop, pentru fiecare meserie care intra sub incidenta ISCIR.
Pentru obtinerea unui talon pentru vize anuale in vederea prelungirii valabilitatii autorizarii ISCIR in meseria de Fochist Clasa A sau C, personalul de deservire care poseda autorizatii emise mai vechi de 4 ani de zile trebuie sa urmeze un stagiu de instruire de 8 ore, organizat de firma noastra.

Mai multe detalii despre acest curs gasiti aici

Curs Tehnician cadastru funciar topograf – calificare

Este un curs autorizat de catre ANC (Autoriteatea Nationala a Calificarilor) si se aplică personalului de specialitate în domeniul activităților de masurători terestre, cât și de cadastru funciar. Munca speficifica se desfasoara în uniăți de organizare și de sistematizare a teritoriului, la nivel de unități cadastrale, sau în alte asemenea unităti, unde se vor executa lucrari topografice curente precum și lucrări de cadastru funciar tehnic și cadastru funciar economic.

Mai multe detalii despre acest curs gasiti aici

Curs Tehnician instalator pentru constructii – calificare

Efectuează lucrări de instalaţii pentru gaze, termice, sanitare, ventilare, climatizare. Efectueaza pe teren şi în laboratoare încercări asupra materialelor de instalaţii; contribuie tehnic la activitatea de execuţie a instalaţiilor aferente clădirilor de locuit şi nu numai, evaluează lucrări şi pregăteşte meseriaşi; Asigura efectuarea lucrărilor în conformitate cu specificaţiile din planuri şi schiţe, precum şi pentru respectarea normelor de consum a materialelor;

Contribuie potrivit planurilor şi schiţelor pe care le primesc, la estimarea detaliată a cantităţilor şi costurilor de materiale precum şi a forţei de muncă necesare realizării proiectelor; organizează întreţinerea şi reparaţiile utilajelor.

Mai multe detalii despre acest curs gasiti aici

Curs Instalator panouri fotovoltaice – specializare

Este un curs de specializare pentru personalul care activează în rândul electricienilor din construcții, pentru practicarea acesteia fiind necesară calificarea prealabilă de electrician. Cursul se desfasoara cu aoutorizarea A.N.C (autoritatea nationala a calificarilor) si se elibereaza ceftificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii/Ministerul Educatiei.

Se adreseaza exclusiv Electricienilor autorizati si calificati.

Mai multe detalii despre acest curs gasiti aici

Va multumim pentru ca ati ales sa fiti clientii nostri. Pentru anul 2023, va lasam cadou pentru toate cursurile desfasurate de noi in Timisoara, un voucher de 10% reducere din pretul cursurilor noastre, disponibil aici: http://www.confortul.ro/reduceri_detalii.php

Nu sunt comentarii

Nu exista nici un comentariu

Comentariile la acest articol nu sunt posibile pana nu acceptati cookie-urile din partea www.confortul.ro.