• 0256 22 33 18

 • 0775 30 53 44

Cursuri de calificare si specializare
cu recunoastere nationala si europeana
in meserii din constructii, instalatii, mecanica si ISCIR

Formare Profesionala - Articole
 • Publicat in: January 26, 2021 de catre: confortul_tm

Curs stivitorist in sistem hibrid – online si fizic in sala de curs

Incepand cu anul 2021, pentru a usura procesul de invatare si pentru a aduce un plus de valoare serviciilor oferite de noi, cursul de stivuitorist se va desfasura in sistem hibrid, adica online, fizic in sala de curs si fizic la pregatirea practica pe stivuitor.

In platforma noastra online, pregatirea teoretica:
Aici vei gasi:

 • 11 prezentari video pentru fiecare capitol de curs in parte + 1 prezentare bonus de recapitulare. Cate 15-40 de minute cu explicatii, prezentari, pe fiecare tema din suportul de curs. In total peste 6 ore de prezentare video a pregatirii teoretice.
  Capitolele din suportul de curs, descarcabile in format pdf.
 • Cate 10 intrebari tip grila, interactive  pentru fiecare capitol in parte. In total 110 intrebari pregatitoare pentru examenul final, cu raspunsurile imediat dupa rezolvarea lor online.
 • Sistem de discutii si comentarii pentru fiecare capitol in parte.
 • Cont de utilizator pentru fiecare cursant in parte, valabil 45 de zile, accesibil oricand in aceasta perioada pe baza de nume de utilizator si parola.

Pregatirea teoretica in sala de curs:
Intalniri cu lectorul autorizat de teorie, in sala de curs, pentru parcurgerea si aprofundarea materiei din suportul de curs.
Pregatirea practica pe stivuitor:
Intalniri cu lectorul autorizat de practica, unde iti punem la dispozitie stivuitorul nostru, pentru ca tu sa inveti cu adevarat ce inseamna sa manevrezi un stivuitor.

Am creeat acest program online, ca tu, sa poti deveni cel mai bun stivuitorist! Acum ai totul la dispozitie, pentru a invata, oricand, din confortul casei tale sau de oriunde iti place tie despre aceasta meserie. Platfoma este accesibila si de pe dispozitivele mobile.
Iti multumim ca ai ales sa fii clientul nostru!

 

Update ianuarie 2023:
In prezent avem urmatoarele cursuri care se desfasoara in mod hibrid, dupa modelul prezentat mai sus, in platforma noastra online:

 • Automacaragiu – Calificare
 • Macaragiu Grupa E – Calificare
 • Stagii de reinstruire in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei ISCIR pentru: Macaragii, Stivuitoristi, Fochisti.

  Pana la finele acestui an, dorinta noastra este de a pune la dispozitia cursantilor nostri, in platforma online, toate cursurile desfasurate de noi in Timisoara.

Nu sunt comentarii

Nu exista nici un comentariu

Comentariile la acest articol nu sunt posibile pana nu acceptati cookie-urile din partea www.confortul.ro.