• 0256 22 33 18

  • 0775 30 53 44

Cursuri de calificare si specializare
cu recunoastere nationala si europeana
in meserii din constructii, instalatii, mecanica si ISCIR

Formare Profesionala - Articole
  • Publicat in: December 20, 2019 de catre: confortul_tm

Craciun Fericit si La Multi Ani 2020!

Bună,

Se apropie cu pași repezi acea perioadă a anului în care, cu toții, sărbătorim într-un fel sau altul Crăciunul și Anul Nou.
Știm că fiecare dintre noi sărbătorim Crăciunul în alt fel, iar pentru că suntem diferiți, pentru fiecare dintre noi Crăciunul înseamnă “un pic” altceva. Poate fi despre cadouri, despre mâncare, despre băutură sau despre liniște în familie. Crăciunul poate fi multe lucruri și ne trezește fiecăruia o grămada imensă de sentimente.

Pentru noi, la Confortul Timișoara, Crăciunul este despre bunătate, înțelegere, iertare și liniște, iar Anul Nou este mai degraba o ocazie de a face o balanță a Anului Vechi, un moment în care ne uitam în urmă, încercăm să vedem ce am făcut bine și ce am greșit, încercăm să învățăm din greșelile noastre și să facem un pic mai bine “la anul”.

Însă acest articol nu este despre greșeli, nici despre învățături, este despre lucruri fumoase, adică despre mulțumiri și despre bunătate.

În primul rând dorim să vă mulțumim,

Mulțumim pentru acest an, în care ne-ați fost alături, pentru că ați avut încredere în noi și pentru că ați ales de fiecare dată să fiți clienții noștri.
Vă suntem recunoscători și vă promitem că și pe viitor vom încerca mereu să nu vă dezamăgim și să vă oferim serviciile nostre în același ton prietenesc și profesional pe care încercăm mereu să ni-l impunem și să îl oferim tuturor clienților.

Apoi, în al doilea rând, dorim să vă facem și noi un mic cadou.

Fie că lucrezi într-o poziție de conducere, fie că ești stivuitorist sau macaragiu, suntem siguri ca la tine în companie, sau în cercul tău de cunoștințe, există și persoane cu un suflet bun, însă mai puțin realizate financiar, persoane nevoiașe. Pentru aceste persoane este cadoul nostru. Alege unul dintre cursurile desfășurate de noi in Timișoara, completează voucherul de 50% reducere de mai jos și fă-l cadou cuiva care are nevoie de el.

Îți mulțumim și iți dorim un Crăciun Fericit și liniștit alături de cei dragi ție și un An Nou Fericit!

>>> Descarca Voucherul Cadou de Craciun de AICI <<<

Nu sunt comentarii

Nu exista nici un comentariu

Comentariile la acest articol nu sunt posibile pana nu acceptati cookie-urile din partea www.confortul.ro.